Du er allerede hjemme på menusiden...   Side 1 (28)

Velkommen til vores billeder fra Grønland. Turen til Nuuk blev foretaget i perioden 19.6-26.6 2000. Billederne kan ses i ubrudt rækkefølge, eller ved at anvende genvejsmenuen herunder. Retur til menuen - klik på logoet foroven.

GENVEJS-MENU


Af hensyn til "need for speed", er billederne komprimeret til at fylde omkring 20 kB hver. Du navigerer frem og tilbage med de Grønlandske flag nederst på siden.

God fornøjelse....

Vel ankomne til Søndre Strømfjord nord for Polarcirklen, forhørte vi os hos Grønlandsfly om flyet nu også fløj til Nuuk om en lille time. Svaret var: 2 madkuponer, samt at flyet var forsinket i 6 timer. Værsgo!!

Carsten blev ringet op. Den gode meddelelse fra ham var, at solen skinnede nede i Nuuk. Den dårlige var så, at han desværre var blevet meget forkølet. Han foreslog, at vi i ventetiden tog på Moskus Fotosafari eller kørte en tur ind på Indlands- isen. Ingen af forslagene syntes vi dog om, da polarpelsene selvfølgelig var pakket ned i kufferterne.

Øverste billede viser den Dash-7, som vi skulle med til Nuuk. På næste billede ses den Boeing 767 som vi var med fra København. Det ses, at man er ved at borde. Flyet var tilbage i Danmark, inden vi nogensinde nåede til Nuuk.

Der var rigtignok fint vejr da vi endelig nåede "Hacienda del Østerbro 17". Det som nogle ville kalde en hytte, viste sig at være en luksusbolig på 160 m2 i halvandet plan.

På Grønlands Nationaldag den 21.6 var vejret ok. Året før havde der været blæst, regn og slud. Dagen startede i "Kolonihavnen". Der manglede kun lige Dronning Margrethe og Henrik. Lis og jeg sang med på grønlandsk - sådan cirka!

Roter Frem
eXTReMe Tracker